Följ oss:

Välkommen till vår klinik i Stockholm

C-Medical Fertilitet Sankt Göransgatan

Här hittar du kliniken

Besöksadress
Tunnelbana/Buss

Med kollektivtrafik når du vår mottagning i Wonna Tower med tunnelbanans blåa linje, uppgång Stadshagen eller grön linje Fridhemsplan. Om du tar buss nr 56, åk till hållplats S:t Görans sjukhus. Tidtabeller och vidare information finner du på Reseplanering SL.

Om du kommer med bil
Handikapparkering och enstaka parkeringsplatser finns utanför Wonna Tower i övrigt hänvisar vi till parkeringen i anslutning till huvudentrén på S:t Görans sjukhus och på sjukhusområdet samt omkringliggande gator.

Öppettider

Måndag-fredag

08:00 – 16:00

Kontaktuppgifter

Telefon

Dataskyddsförordningen (GDPR) gör att vi inte korresponderar via e-mail när det gäller personfrågor. För icke personrelaterade förfrågningar kan vi nås på nedan mail.

Vi finns på 1177

Du kan enkelt hitta vår klinik på  1177 Vårdguiden genom att logga in på ditt konto med e-legitimation och söka efter vår klinik ”C-Medical Gynekologi och Fertilitet” via mottagningsmenyn. Där kan du hitta och lägga till kliniken varpå du har möjlighet kommunicera med oss på ett säkert sätt direkt i portalen.

Ge oss gärna ett omdöme på Google

Skulle du rekommendera andra att besöka oss?
Skanna QR-koden för att lämna ditt omdöme på Google – så fler hittar hit! Tack!
Eller klicka här!

In the best of hands

Det är vi som tar hand om dig när du kommer till oss på C-Medical.

Kristina Törn

Verksamhetschef, specialistläkare, gynekolog

Kristina är verksamhetschef på kliniken och specialistläkare inom obstetrik och gynekologi med inriktning gynekologisk kirurgi, bäckenbotten/urogyn. Hon har tidigare erfarenhet från Bäckenbottencentrum Karolinska Huddinge. Kristina utför 3D ultraljud av bäckenbotten och har särskilt intresse för förlossningsskador och urininkontinens.

Mer om mig

Åsa Rikner

Klinikchef, sjukgymnast

Åsa är sjukgymnast med mångårig erfarenhet inom kvinnohälsa. Hon är specialiserad på bäckenbotten, smärtproblematik i underlivet samt sexologiska besvär kopplat till smärta.
Mer om mig

Adam Abdulmajeed

Laboratoriechef, embryolog

Adam är embryolog och laboratoriechef på C-Medical Fertilitet Sankt Göransgatan.
Han har många års erfarenhet inom embryologi på privata och offentliga kliniker (Karolinska universitetssjukhuset).

Mer om mig

Felicia Sellebjerg

Embryolog

Felicia jobbar som embryolog på vår klinik i Stockholm och har tidigare jobbat som embryolog på Karolinska Universitetssjukhuset.

Mer om mig

Ida Wikander

Specialistläkare, gynekolog, MLA

Ida är medicinskt ledningsansvarig för IVF-verksamheten.
Överläkare inom Gynekologi och Obstetrik och Subspecialist inom Reproduktionsmedicin och IVF.

Mångårig erfarenhet från Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och Karolinska sjukhuset i Stockholm inom all typ av infertilitet inklusive donationsverksamhet, manlig infertilitet och gynekologisk endokrinologi.

Mer om mig

Marcus Bergman

Specialistläkare, gynekolog

Marcus är gynekolog med ett särskilt intresse inom fertilitet och gynekologisk kirurgi. Han har även jobbat en hel del på ungdomsmottagning och träffat yngre patienter med olika problem som exempelvis blödningsrubbningar, smärtor och hormonella besvär.

Mer om mig

Rebecca Östlund

Specialistläkare, gynekolog

Rebecca är specialistläkare i gynekologi och obstetrik med inriktning mot fertilitet och ultraljud. Hon har även lång erfarenhet inom ungdomsgynekologi.

Mer om mig

Greta Edelstam

Specialistläkare, gynekolog

Greta har särskilt intresse för endometrios och har lång erfarenhet av diagnosticering och behandling av patienter med endometrios och infertilitet.

Mer om mig

Lena Gillberg

Fertilitetsbarnmorska

Lena, Fertilitetsbarnmorska och utbildad KBT-terapeut. Mångårig erfarenhet som barnmorska. Lena är engagerad i sitt arbete och ger patienterna vägledning och stöd med stor empati genom fertilitetsutredning och fertilitetsbehandling.

Mer om mig

Carina Skeppner Tolvanen

Undersköterska

Carina jobbar som undersköterska på gynmottagningen och fertilitetsenheten. Hon har tidigare erfarenhet både inom gynekologi och fertilitet. Carina jobbar även administrativt med erfarenhet från Reproduktionsmedicin, Karolinska Universitetssjukhuset.

Mer om mig
Målgrupp

Vi riktar oss till hela den fertila gruppen, par såväl som ensamstående är välkomna. Vi har även ett internationellt patientunderlag. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg samt spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Verksamheten och vår kompetens

På mottagningen arbetar personal med mångårig kompetens inom området. Läkarna, embryologerna och barnmorskorna har gedigen erfarenhet, med god klinisk blick samt meritering inom forskningsområdet reproduktionsmedicin. Vi håller oss i framkant när det gäller nyheter och tycker att det är viktigt att basera verksamheten på beprövad erfarenhet. Att ge god vård med patienten i centrum är viktigt för oss, och vi arbetar fokuserat på att uppnå goda resultat. Varje behandling som utförs individualiseras baserat på bakgrund och utredningsfynd.

I samband med pågående fertilitetsbehandling kan nedanstående kliniker hjälpa till med ultraljud på distans. Svaret på genomförd undersökning rapporteras till oss telefonledes vilket gör att antalet resor med långa avstånd kan minimeras om så önskas.

Karlstad
Charlottamottagningen
Kontakt: via 1177.se eller 054 – 18 61 25
Hemsida: https://www.ptj.se/charlottamottagningen

Göteborg
Sokolova Gynkliniken
Kontakt: via mail på hemsidan
Hemsida: https://www.sokolovagynklinik.se

Stockholm
Läkargruppen Victoria Söderhallarna
Kontakt: 08 – 644 00 70
Hemsida: https://www.lakargruppenvictoria.se

Carlakliniken Sophiahemmet
Konatkt: 08 – 406 20 00
Hemsida: https://carlakliniken.se/carlakliniken-stockholm

Växjö
Linneamottagningen
Kontakt: 0470 – 39770 eller linneamottagningen@ptj.se
Hemsida: https://www.ptj.se/linneamottagningen/

Gävle
Specialistläkargruppen
Kontakt: 026 – 71 214 eller via hemsidan
Hemsida: https://www.specialistläkargruppen.se

Sundsvall
Ondrasek Läkarmottagning
Kontakt: 060 – 17 20 60
Hemsida: https://ondrasek.se

Örnsköldsvik
Nadia Hansen AB
Kontakt: 076-791 77 81 eller via hemsidan
Hemsida: https://www.nadiahansenab.se

Luleå
Hermelinen specialistsjukvård
Kontakt: via hemsidan
Hemsida: https://hermelinen.se/sv/sjukvard/5–vardcentral

Malaga, Spanien
IVI Clinic Malaga
Kontakt: +34 960 451 185
Hemsida: www.ivi-fertility.com/clinics/malaga/

Fuengirola, Spanien
Clinica Fertia
Kontakt: +34 952 592 323
Hemsida: https://www.clinicafertia.com/se/

 

Läkarna och embryologerna på klinikens laboratorium har ett nära samarbete där arbetet med ägg, spermier och embryon sker systematiserat och på ett kvalitetssäkrat sätt. Gedigen erfarenhet finns samt också ett stort intresse inom forskningsområdet reproduktionsmedicin. Vi håller oss i framkant när det gäller nyheter men tycker att det är viktigt att basera verksamheten på beprövad erfarenhet.

Laboratoriet håller hög standard och är lokaliserat i nya fina lokaler. Utrustningen som används är ny och högteknologisk. 

Eget rum

Vid behandling hos oss erbjuds alla ett eget rum att vistas i före och efter behandlingen. Anmälan sker alltid på vår mottagning på plan 7, behandlingar sker på plan 8 i anslutning till vårt laboratorie.

Resultaten efter IVF-behandling hos oss på C-Medical Fertilitet Sankt Göransgatan är goda.

Laboratoriet

Laboratoriet håller hög standard och är inrett för att hålla högsta nivå med avseende på alla väsentliga kvalitetsparametrar. Utrustningen som används är ny och högteknologisk.

Vi har sedan ett par år, som första och enda IVF-klinik i Sverige, beslutat att desinficera alla våra ultraljudsprober med hjälp av en helt ny teknik som möjliggör ”high level of disinfection”. Systemet som valts heter Trophon EPR och bygger på att väteperoxid förångas i ett helt slutet system. Desinfektionen är höggradig men också helt miljövänlig då det är vatten och syre som utgör restprodukterna. Användandet av denna metod innebär att vi med säkerhet vet att våra ultraljudsprober inte överför någon form av smitta såsom virus (tex HPV, HIV, Hepatit, HTLV, Zika), bakterier, eller svamp. 

IVF-laboratoriet håller högsta nivå och kontroller av miljön på laboratoriet sker enligt uppsatta rutiner med interna och externa revisioner.

GynHälsan Fertilitetsklinik drivs inom ramen för en koncernstruktur där mångårig erfarenhet av att arbeta, utveckla och ge högkvalitativ sjukvård finns. Vi har utvecklat ett kvalitetsledningssystem med en tydlig struktur där vi inom kvalitetssäkring följer och arbetar enligt standarden ISO 9001:2015. Vi prioriterar miljöarbetet med fokus på hållbar utveckling, vi följer och arbetar här enligt standarden ISO 14001:2015.
Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015, certifikaten såväl som vår miljöpolicy finns att ladda ned som dokument nedan.

Möjligheten att bli gravid efter en IVF behandling är beroende av många olika faktorer. Bakomliggande orsaker till infertiliteten samt åldersfaktorn behöver beaktas. Redan från 35 års ålder avtar fertiliteten ganska markant, detta spelar in i val av behandling samt tillvägagångsätt. 

Trots individualiserad behandling kan vissa par ha svårare än andra att lyckas. Resultat som redovisas från en klinik är alltid på gruppnivå och hur stor den teoretiska lyckandefrekvensen för varje enskilt par eller varje enskild kvinna är kan vara svårt att uppskatta.

IVF och ISCI statistik – hur stor är chansen att bli gravid?

Resultaten på GynHälsan Fertilitetsklinik är goda. Lyckandefrekvensen efter en enstaka behandling med IVF och/eller ICSI varierar för närvarande mellan 55-65% per embryoåterförande. Upprepade försök ökar möjligheten att lyckas uppnå en graviditet.