Operationssjuksköterska till vår klinik i Stockholm

C-Medical Gynekologi och Fertilitet på Kungsholmen i Stockholm söker nu en kollega.

Om tjänsten

Vi söker en operationssjuksköterska till vår dagkirurgiska klinik C-Medical Gynekologi och Fertilitet. Vi välkomnar patienter med eller utan remiss för frågeställningar inom allmängynekologi, fertilitet och gynekologisk kirurgi. Vi har för nuvarande två operationssalar och opererar 1 gång per vecka med ambition att öka antal dagar redan under hösten. Vi har några av landets främsta operatörer inom hysteroskopi, rekonstruktiv bäckenbottenkirurgi och laparoskopi.

I rollen som operationssjuksköterska kommer du att ansvara för att bygga upp operationsverksamheten. Du kommer att arbeta i nära samarbete med narkospersonal, kirurger och verksamhetschefen. Du ansvarar för steriliteten och vi ser att gärna att du sköter steriliseringen av instrument. I uppdraget ingår även beställning av material och instrument. Under operation kommer du att ha en viktig roll i teamet och du behöver ha vana vid att assistera vid gynekologiska ingrepp.

Varvat med uppdraget som operationssjuksköterska ingår även att svara i telefon och assistera på gynmottagningen vid behov. Vi är än så länge en mindre mottagning och beroende av att vi alla hjälps åt.

Vi arbetar med korta beslutsvägar och patienten i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas kompetens för att kunna skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Tjänsten är heltid, eller enligt överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som operationssjuksköterska och med minst 2 års erfarenhet inom gynekologisk kirurgi. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att bygga upp/leda en operationsverksamhet. Du är ansvarstagande, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl mottagningens besökare samt kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsort

C-Medical Gynekologi och Fertilitet, Sankt Göransgatan 126, 112 45 Stockholm.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att som operationssjuksköterska i helt nyrenoverade moderna operationslokaler vara med och etablera en gynekologisk operationsverksamhet där vi har kvinnan i fokus. En operationsverksamhet där vi satsar på att ständigt utvecklas och driva utvecklingen framåt för kvinnors hälsa.

Ansökan skickas till

Mejl: gynsanktgoran@cmedical.se

Eller per post till:

C-Medical Gynekologi och Fertilitet
Sankt Göransgatan 126
112 45 Stockholm

Om du är intresserad, hör gärna av dig så berättar jag mer!

Kristina Törn
Verksamhetschef C-Medical Gynekologi och Fertilitet
Specialistläkare Gynekologi och Obstetrik

Tel: 0708-16 63 73.