Uppsalakliniken på Kålsängsgränd

Specialistläkare Fertilitet eller specialist inom gynekologi till vår klinik i Uppsala

C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala söker ny kollega – Fertilitetsläkare eller specialistläkare inom gynekologi med intresse för fertilitet och fortbildning i området.

Om tjänsten

På vår klinik C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala och på vår klinik C-Medical Fertilitet i Stockholm välkomnar vi patienter med eller utan remiss för frågeställningar inom allmängynekologi och fertilitet.

Fertilitetsteamet består av läkare, embryologer, barnmorskor och undersköterska. Vi tar emot par och ensamstående för utredning och behandling inför fertilitetsbehandlingar såsom ägglossningsstimulering, insemination med partners eller donerade spermier, IVF med egna eller donerade könsceller, äggfrys och spermiefrys.

I rollen som fertilitetsläkare eller gynekolog kommer du ha en viktig roll i vårt glada team. Vi arbetar med korta beslutsvägar och har alltid patientens bästa i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas olika kompetenser för att skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Vårt mål är att alla medarbetare ska känna att de är en viktig del av kliniken och bli respekterade fullt ut för den insats var och en utför.

Tjänsten är heltid eller efter överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som är fertilitetsläkare eller specialist inom gynekologi/obstetrik med intresse inom fertilitetsområdet. Du är ansvarstagande, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl mottagningens besökare samt kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsort

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att som läkare vara med och bygga ett koncept där vi har möjlighet att erbjuda män och kvinnor behandling under ett och samma tak!

Vår verksamhet är anpassad för kundens bästa i ljusa och fina lokaler med hög standard centralt i Uppsala.

Om C-Medical

Minerva Medica AB grundades 2014 och består idag av tre kliniker i Stockholm och Uppsala. C-Medical Gynekologi och Fertilitet i Stockholm, C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala och  StudentGyn/GynHälsan i Uppsala. Minerva Medica AB är sedan våren 2022 dotterbolag till C-Medical – ett norskt privatfinansierat vårdföretag med svensk filial.

C-Medical i Stockholm öppnades under hösten 2022 i nyrenoverade lokaler i Wonna Tower, på Kungsholmen, och är anpassade helt efter verksamhetens behov.

C-Medical är specialiserade inom urologi, gynekologi och fertilitet och består idag av ett flertal kliniker i Sverige och Norge. 

Hög tillgänglighet, en kompetent och adekvat bedömning samt lyhördhet för patienten är viktigt. Det övergripande fokuset inom de olika verksamhetsgrenarna har traditionellt sett varit reproduktiv hälsa men även allmän gynekologi spelar en betydande roll.

Ansökan skickas till

Per post:

UPPSALA
C-Medical Fertilitet GynHälsan
Kålsängsgränd 10 d
753 19 Uppsala

Eller kontakta oss direkt på mejl eller telefon enligt nedan.

Har du frågor kontakta gärna oss

Lisa Alin, verksamhetschef och barnmorska
Åsa Selberg, klinikansvarig och barnmorska