Fertilitetsläkare eller specialist inom gynekologi

C-Medical Fertilitet i Uppsala söker nu en kollega – Fertilitetsläkare eller specialistläkare inom gynekologi med intresse för fertilitet och fortbildning i området.

Om tjänsten

På vår klinik C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala välkomnar vi patienter med eller utan remiss för frågeställningar inom allmängynekologi och fertilitet.

Fertilitetsteamet består av läkare, embryologer, barnmorskor och undersköterska. Vi tar emot par och ensamstående för utredning och behandling inför fertilitetsbehandlingar såsom ägglossningsstimulering, insemination med partners eller donerade spermier, IVF med egna eller donerade könsceller, äggfrys och spermiefrys.

I rollen som fertilitetsläkare kommer du ha en viktig roll i vårt glada team. Vi arbetar med korta beslutsvägar och har alltid patientens bästa i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas olika kompetenser för att skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Tjänsten är heltid.

Vi söker

Vi söker dig som är fertilitetsläkare eller specialist inom gynekologi/obstetrik med intresse inom fertilitetsområdet. Du är ansvarstagande, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl mottagningens besökare samt kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsort:

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att som läkare vara med och bygga ett koncept där vi har möjlighet att erbjuda män och kvinnor behandling under ett och samma tak!

Vår verksamhet är anpassad för kundens bästa i ljusa och fina lokaler med hög standard centralt i Uppsala.

Ansökan skickas till

Per post till:

C-Medical Fertilitet GynHälsan
Kålsängsgränd 10 d
753 19 Uppsala

Har du frågor kontakta gärna oss

Lisa Alin, verksamhetschef och barnmorska