Embryolog

Vi på C-medical Gynekologi och Fertilitet i Stockholm växer. Därför söker vi med glädje en embryolog till vårt nya och moderna laboratorium som ligger på Sankt Göransgatan 126 i Stockholm. Vi på C-medical Gynekologi och Fertilitet genomför bland annat fertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt ägg och spermafrysningar.

Som embryolog eller biomedicinsk analytiker arbetar du med:

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs att du är embryolog, biolog eller legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av renrumsarbete och IVF efterfrågas!

Vi söker dig som är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är flexibel, noggrann, engagerad med god kommunikationsförmåga. Du behöver vara serviceinriktad och ha god datorvana. Du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner. I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande och patientsäkerhet samt vårdkvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde: efter överenskommelse.

Varaktighet: tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsgrad: från 80-100%

Är du intresserad av tjänsten och vill bli min arbetskollega? Tveka inte att kontakta mig via mejl. Jag heter Adam Abdulmajeed och jobbar som embryolog och laboratoriechef på C-medical Gynekologi och Fertilitet. Jag är redo att svara på alla dina frågor! Vi ser verkligen fram mot din ansökan bestående av din CV och ett personligt brev. 

Vid intresse - hör av dig till:

Adam Abdulmajeed, laboratoriechef och embryolog