Nyhet

Øyvind Bakke blir VD för C-Medical Group

Kommer att ansvara för Norge och Sverige

Den 1 april tar Øyvind Bakke över rollen som VD för C-Medical Group där han kommer att ansvara för C-Medicals verksamhet i både Norge och Sverige.
Øyvind Bakke blir den 1 april VD för C-Medical Group. Øyvind har gedigen ledarskapserfarenhet från både privat och offentlig sjukvård.
 
Efter mer än tre år som VD för Helse Møre og Romsdal går nu Øyvind Bakke in som VD på C-Medical Group. Han är utbildad sjuksköterska, och belönades i januari med Norges sjukhus- och hälsovårdsförbundets hälsoledarpris.
 
– Jag ser fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare och att vidareutveckla C-Medicals specialisthälsotjänster i Norge och Sverige, säger Øyvind Bakke.
 

Lysande ledare och viktig bidragsgivare

– Øyvind Bakke har gedigen ledarskapserfarenhet från både privat och offentlig sjukvård. Hans bakgrund gör mig säker på att han kommer att bli en lysande ledare och en viktig bidragsgivare till C-Medicals tillväxt och utveckling, säger ordförande i C-Medical Group, Patrik Egeland.

Vi på C-Medical upplever stor efterfrågan på specialistsjukvård inom både kvinno- och mans hälsa i Norge och Sverige. Våra specialister erbjuder korta väntetider för undersökning och behandling