Nyhet

GynHälsan Fertilitetsklinik – Nytt namn, samma klinik som tidigare!

GynHälsan Fertilitetsklinik heter numera C-Medical Fertilitet GynHälsan

I början av 2022 blev GynHälsan Fertilitetklinik en del av koncernen C-Medical – en av Skandinaviens ledande specialistvårdgivare. I samband med detta bytte vi namn till C-Medical Fertilitet GynHälsan. Nytt namn – samma klinik som tidigare.

Vår klinik i Uppsala har bytt namn från GynHälsan Fertilitetsklinik till C-Medical Fertilitet GynHälsan men är samma klinik som tidigare, berättar Lisa Alin VD för C-Medicals kliniker i Uppsala.

Nytt namn – samma klinik som tidigare

Vi har bytt namn från GynHälsan Fertilitetsklinik till C-Medical Fertilitet GynHälsan men är samma klinik som tidigare.

Vi är fertilitetskliniken utan väntetider som hjälper dig utreda och behandla ofrivillig barnlöshet.

Vi riktar oss till hela den fertila gruppen, par såväl som ensamstående är välkomna. Vi har även ett internationellt patientunderlag (inom EU). Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg samt spermier i fertilitetsbevarande syfte.

På mottagningen arbetar personal med mångårig kompetens inom området. Läkarna, embryologerna och barnmorskorna har gedigen erfarenhet, med god klinisk blick samt meritering inom forskningsområdet reproduktionsmedicin.

Vi håller oss i framkant när det gäller nyheter och tycker att det är viktigt att basera verksamheten på beprövad erfarenhet. Att ge god vård med patienten i centrum är viktigt för oss, och vi arbetar fokuserat på att uppnå goda resultat. Varje behandling som utförs individualiseras baserat på bakgrund och utredningsfynd.

Välkommen till oss på C-Medical Fertilitet GynHälsan! 

Om C-Medical Fertilitet GynHälsan